Het jonge talent Nikola Meeuwsen (2002) treedt in maart en in april bij ons op. Op de planning stond al het begeleiden op de vleugel van het internationaal bekende Matangi kwartet op zaterdag 18 maart.

Het geplande optreden van Lidy Blijdorp op 15 april kan helaas niet plaatsvinden. Nikola en Alexander Warenberg (cello) zijn een uitstekende vervanging!

Grachtenfestivalprijs

Nadat hij het derde pianoconcert van Rachmaninov met Vladimir Horowitz hoorde, wist Nikola dat hij pianist wilde worden. Dat is gelukt. Nikola heeft al heel wat prijzen gewonnen. In augustus jl. werd het de Grachtenfestivalprijs overhandigd. “Zijn gedachtengang is pure poëzie. Hij lijkt de tijd stil te zetten en heeft een fenomenaal gevoel voor timing. Met zijn spel geeft hij een inkijkje in zijn ziel”, aldus het juryrapport.

Debuut album op 18-jarige leeftijd

Op 24 april 2020 presenteerde Avrotros zijn debuut CD met werken van Schumann, Scriabin, Brahms en Bach. Bekijk de documentaire over Nikola.

Net als andere ooit heel jong talenten, zoals Hannes Minnaar, verwachten we Nikola in de toekomst nogmaals te verwelkomen. Ben bij zijn debuut in Jisp op zaterdag 18 maart of 15 april 2023. Reserveer!

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief! 

Je ontvangt een mail om de inschrijving te bevestigen.