Bestel je kaart

Je bent van harte welkom bij Concerten bij Kaarslicht in de Jisper Kerk. Graag nodigen we je uit om te komen genieten van de aansprekende muziek en de sfeervolle omgeving. Je kan per concert reserveren of een abonnement nemen.

Coronatoegangsbewijs

Om de concerten te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Bekijk de coronamaatregelen die wij treffen, voordat je een reservering maakt.

Reserveren is verplicht

Reserveren kan telefonisch en per e-mail. De gegevens staan onder aan deze pagina. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Je ontvangt geen kaart(en), ook niet per post.

Losse kaarten: €18

Het is mogelijk om per concert kaarten te bestellen. Door de maatregelen is het aantal toegangskaarten beperkt.

Abonnement

Altijd zeker van een plek en tegelijkertijd de Stichting steunen? Neem een abonnement! Voor een seizoenserie (september t/m april) van acht concerten betaal je slechts €120. Het bijwonen van een concert kost je dan slechts € 15.

Mail naar: reserveren@concertjisp.nl.

Betaling

De kaarten betaal je vooraf per bank. Het is niet mogelijk om de kaarten op de avond van het concert te betalen.
Mocht je een keer niet kunnen, dan vinden wij het prima als je de ‘kaart’ doorgeeft aan een vriend of familielid. Breng ons daarvan wel op de hoogte.

NL89INGB0008198798 t.n.v. Stichting Het Jisper Concert o.v.v. het concert dat je bijwoont.

Heel bijzonder om in dit kleine kerkje te luisteren naar grootse musici. 

Bezoeker I Concerten bij Kaarslicht

Mail naar reserveren@concertjisp.nl. Vermeld je naam en het concert dat je wilt bijwonen.

Bel of stuur een What’s app naar Schelte Hodel 06-1289 5024. Bij geen gehoor, spreek een bericht in. Wij bellen je terug.