Concert bijwonen
Je bent van harte welkom bij Concerten bij Kaarslicht in de Jisper Kerk. Graag nodigen we je uit om te komen genieten van de aansprekende muziek en de sfeervolle omgeving. Je kan per concert reserveren of een abonnement nemen.

Losse kaarten: €18
Bij reservering ben je altijd zeker van een plaats als je betaling is ontvangen of als je kaarten voor 20.00 uur aan de kassa ophaalt.

Abonnement: €120
Altijd zeker van een plek en tegelijkertijd de Stichting steunen? Neem een abonnement! Voor een seizoenserie (september t/m april) van acht concerten betaal je slechts €120. Het bijwonen van een concert kost je dan slechts € 15. Mail naar: reserveren@concertjisp.nl.

Had je een abonnement voor het seizoen 2019-2020, bekijk dan ons speciale aanbod.

Zeker zijn van een plek? Reserveer!
Reserveren kan telefonisch en per e-mail. De gegevens staan onder aan deze pagina. Je ontvangt van ons een bevestiging. Er is altijd plek mits bij het concert staat aangegeven dat het uitverkocht is.

Betalen
Je kan de kaarten per bank of contant (geen pin) betalen op de avond van het concert. Je kaarten liggen klaar voor ieder concert, en mocht je een keer niet kunnen, dan vinden wij het prima als je de kaart doorgeeft aan een vriend of familielid.

Bankgegevens
NL89INGB0008198798 t.n.v. Stichting Het Jisper Concert o.v.v. het concert dat je bijwoont.

Koffie & thee en in de pauze een goed glas wijn of fris zijn inbegrepen. De deur gaat om 19.30 uur open en het concert start om 20.15 uur.

 

Naast het concert, geniet ik ook van de momenten om bij te praten. Vóór het concert en tijdens de pauze.

Bezoeker I Concerten bij Kaarslicht

Mail naar reserveren@concertjisp.nl. Vermeld je naam en het concert dat je wilt bijwonen.

Bel of stuur een What’s app naar Schelte Hodel 06-1289 5024. Bij geen gehoor, spreek een bericht in. Wij bellen je terug.