Maria en Nathalia Milstein 2

MILSTEIN DUO

13 april 2019

UITVERKOCHT

Voor het laatste concert van het seizoen hebben we gekozen voor het Milstein Duo. De zussen Milstein trekken veel aandacht in binnen- en buitenland en komen uit een zeer muzikaal gezin. Maria is tevens lid van het Van Baerle Trio (andere leden: Hannes Minnaar en Gideon den Herder), waarmee ze eerder bij ons opgetreden heeft.

Milstein Duo speelt

Ravel
Sonate Posthume

Mendelssohn Bartholdy
Sonate in F

Beethoven
Kreutzer Sonate

Bekijk het uitgebreide programma.

 

.

Getalenteerde zussen
Maria en Nathalia brachten in 2017 samen hun eerste CD uit getiteld “La Sonate de Vinteuil”, met daarop werken gebaseerd op Marcel Prousts “A la recherche du temps perdu”. De opname ontving direct lovende kritieken.

Als duo spelen zij in zalen door heel Europa, waaronder het Concertgebouw, BOZAR in Brussel, Philharmonie Essen en Teatro Ristori in Verona. Sinds 2014 is Maria docente aan het Conservatorium van Amsterdam. In januari 2018 ontving zij de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die door het Fonds Podiumkunsten aan jonge musici wordt toegekend.

Ook Nathalia won vele prijzen, waaronder de eerste prijs bij de Dublin International Piano Competition. Met het winnen van deze prijs kreeg zij de kans om in prestigieuze zalen door heel Europa en Noord-Amerika recitals te geven, waaronder Carnegie Hall in New York en Wigmore Hall in Londen.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief! 

Je ontvangt een mail om de inschrijving te bevestigen.