De Organisatie van de Jisperkerk en de Concerten bij Kaarslicht treffen onderstaande maatregelen om de concerten te laten plaats vinden in omstandigheden die volledig voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Wij verwachten van iedere bezoeker dat de regels nageleefd worden.

De maatregelen hebben we hieronder zo duidelijk mogelijk omschreven. Heb je alsnog een vraag? Mail dan naar de redactie.

De maatregelen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM dd. 7 oktober. Indien nodig passen we deze aan.

Wij ontmoeten jullie graag in de Jisperkerk. Bekijk het programma van dit seizoen.

De maatregelen en consequenties

(aangepast op 15 oktober 2020)

Tijden van de concerten

1e optreden: 16.30 uur tot 17.30 uur
2e optreden: 20.00 uur tot 21.00 uur
De deur opent een half uur voorafgaand aan het concert.

Mocht je met meerdere mensen tegelijk aankomen dan wacht je buiten de kerk op 1,5m afstand van elkaar. De kaarten zijn al betaald en het aantal bezoekers is beperkt dus wij verwachten dat er geen rij komt te staan.

Aantal mensen per concert

Per optreden mogen wij volgens de richtlijnen 30 bezoekers verwelkomen. Dit is exclusief de musici en de vrijwilligers. De zitplaatsen bevinden zich op 1,5m van elkaar. Bezoekers die met elkaar een huishouden vormen, kunnen bij elkaar zitten. Dit gaat op basis van vertrouwen. Wij kunnen niet controleren of bezoekers tot hetzelfde huishouden behoren.

Om te voorkomen dat bezoekers door elkaar heen lopen, wijzen wij een plaats toe. Dit betekent dat het niet mogelijk is om zelf een stoel te kiezen, je zitplaats zal ter plekke worden aangewezen door onze medewerkers.

Losse kaarten

Doordat we maar 30 bezoekers mogen toelaten, is er op dit moment alleen plek voor kopers van een losse kaart als er een abonnementhouder niet komt. Je kan je op de wachtlijst laten zetten: reserveren@concertjisp.nl  of belt of stuurt een What’s app naar 06-12895024. Een kaart kost € 18 en dient vooraf gereserveerd en betaald te zijn.

Je geeft duidelijk aan welk concert je wilt bijwonen op welk tijdstip. In het geval je meer dan één kaart bestelt dan geef je aan of je een huishouden vormt met de andere persoon/personen.

Het bedrag graag overmaken naar: NL89INGB0008198798 t.n.v. Stichting Het Jisper Concert o.v.v. je voor- en achternaam en datum van het concert.

Abonnementen

Wij hebben voor dit seizoen 60 abonnementhouders. De abonnementhouders zijn ingedeeld voor het middag of avond concert. I.v.m. het maximaal aantal bezoekers van 30 personen, horen wij het graag als je verhinderd bent. Wellicht kunnen we dan een andere muziekliefhebber toegang geven tot het concert.

 

Pauze en drankjes

Tijdens de twee concerten is er geen pauze. Voorafgaand aan de optredens serveren wij geen dranken.

Schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak van de kerk, zorgen wij voor een intensieve schoonmaak van contactoppervlakken, zoals de deurknoppen. Na afloop van het eerste optreden reinigen wij de armleuningen van alle stoelen en banken met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Toilet

Het toilet is open.  Natuurlijk verwachten wij dat iedereen voldoende afstand te bewaard tot elkaar. Wij zullen hier extra op letten. Handen kunnen gewassen worden met desinfecterende zeep en papieren wegwerphanddoekjes. Ook is er desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig om – indien gewenst – zelf de wc te kunnen reinigen.

Garderobe

De jassen neem je mee de kerk in. De kapstok wordt niet gebruikt.

Slotapplaus

We vragen onze bezoekers om tijdens het slotapplaus niet op te staan. Wij verzoeken je  te blijven zitten totdat u op aanwijzing van de vrijwilligers de kerk kan verlaten.

Napraten

Wij verzoeken je na het concert te blijven zitten totdat je op aanwijzing van onze vrijwilliger de kerk kan verlaten. Je verlaat de kerk via een duidelijk aangegeven eenrichtingsroute. Je dient de kerk direct te verlaten, helaas is het niet mogelijk om nog na te praten.

Gezondsheidsklachten

Bij het kopen van een concertkaart gaan bezoekers akkoord met onze hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Volgens de RIVM-richtlijnen worden bezoekers geacht thuis te blijven bij gezondheidsklachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging. Onze medewerkers zullen bij de ingang van de kerk een controlegesprek voeren met bezoekers om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Als de gezondheid van een bezoeker naar inschatting van een van de vrijwilligers op de dag van het concert een risico oplevert, zal toegang tot het gebouw geweigerd worden.

Als je gezondheidsklachten hebt op de dag van het concert, dan kan je tot 12.00 uur op de dag van het concert kosteloos annuleren. Bel naar Schelte Hodel, 06-1289 5024

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief! 

Je ontvangt een mail om de inschrijving te bevestigen.