De Organisatie van de Jisperkerk en de Concerten bij Kaarslicht treffen onderstaande maatregelen om de concerten te laten plaats vinden in omstandigheden die volledig voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Wij verwachten van iedere bezoeker dat de regels nageleefd worden.

De maatregelen hebben we hieronder zo duidelijk mogelijk omschreven. Heb je alsnog een vraag? Mail dan naar de redactie.

De maatregelen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Indien nodig passen we deze aan. Onderstaande tekst is aangepast op 29 januari 2022.

Wij ontmoeten jullie graag in de Jisperkerk. Bekijk het programma.

Coronatoegangsbewijs

De concerten zijn enkel te bezoeken als je in het bezit bent van een bewijs van vaccinatie/testen/herstel, oftewel een ‘coronatoegangsbewijs’.

Hoe kom ik aan het coronatoegangsbewijs?

Via de CoronaCheck app kan je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Download eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store. 

Het coronatoegangsbewijs kan je verkrijgen via een:

Vaccinatiebewijs: met de CoronaCheck kan je van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Het gaat er hierbij om dat je volledig gevaccineerd bent. Log in met je DigiD. Als je bij de vaccinatie toestemming hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dit niet automatisch gaat, kan je het vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app. Op de website www.coronacheck.nl staat precies hoe dit gaat.

Negatieve testuitslag: (LET OP: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd) je hebt via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Via de testlocatie ontvang je een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR-code.

Herstelbewijs: heb je corona gehad en kan je dat aantonen met een positieve PCR-test? Dan kan je een herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met DigiD inlogt op de app. Dit werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

Identiteitsbewijs
Breng ook een identiteitsbewijs mee. Wij vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met die van coronatoegangsbewijs.

Heb je geen smartphone?
Dan kan je het coronabewijs uitprinten via de website CoronaCheck.nl. 

Voor meer informatie kan je bellen met:
Helpdesk CoronaCheck 0800 1421 (gratis)
Helpdesk Testen voor Toegang 088 777 08 09

 

De maatregelen en consequenties

Aanvangstijden concert

Niek Baar en Ben Kim geven op 19 februari twee maal een concert van een uur:
18.45 – 19.45 uur
20.30 – 21.30 uur
De deur openen we 15 minuten van te voren.
Heb je een abonnement of kaarten gekocht voor dit concert, dn heb je een per mail geinformeerd over de tijden.

Aantal mensen per concert

Zaterdag 19 februari zijn er per concert maximaal 60 bezoekers. De zitplaatsen zijn op 1,5m afstand mits het een huishouden betreft.

Pauze en drankjes

Wij serveren geen dranken voorafgaand aan het concert. Er is geen pauze.

Schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak van de kerk, zorgen wij voor een intensieve schoonmaak van contactoppervlakken, zoals de deurknoppen.

Toilet

Het toilet is open.  Handen kunnen gewassen worden met desinfecterende zeep en papieren wegwerphanddoekjes. Ook is er desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig om – indien gewenst – zelf de wc te kunnen reinigen.

Garderobe

De jassen neem je mee de kerk in. De kapstok wordt niet gebruikt.

Napraten

Wij verzoeken je na het concert te blijven zitten totdat je op aanwijzing van onze vrijwilliger de kerk kan verlaten. Je verlaat de kerk via een duidelijk aangegeven eenrichtingsroute.

Gezondsheidsklachten

Bij het kopen van een concertkaart gaan bezoekers akkoord met onze hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Volgens de RIVM-richtlijnen worden bezoekers geacht thuis te blijven bij gezondheidsklachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging. Onze medewerkers zullen bij de ingang van de kerk een controlegesprek voeren met bezoekers om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Als de gezondheid van een bezoeker naar inschatting van een van de vrijwilligers op de dag van het concert een risico oplevert, zullen we daarover in gesprek gaan.

Als je gezondheidsklachten hebt op de dag van het concert, dan kan je tot 12.00 uur op de dag van het concert kosteloos annuleren. Bel naar Schelte Hodel, 06-1289 5024

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief! 

Je ontvangt een mail om de inschrijving te bevestigen.