Ons concert seizoen start in principe op zaterdag 25 september 2021.

Op dit moment, 1 juni  2021, weten wij niet wat de maatregelen op 25 september zullen zijn. Wij informeren de bezoekers daar ter zijner tijd over. Wij gaan uit van één concert per avond.

Op deze pagina staan de maatregelen waaraan wij moesten voldoen in november 2020.

De maatregelen en consequenties

Losse kaarten

Een kaart kost € 18 en dient vooraf gereserveerd en betaald te zijn.

Het reserveren van de kaarten gaat op de gebruikelijke manier. Je mailt naar reserveren@concertjisp.nl of belt of stuurt een What’s app naar 06-12895024.

Je geeft duidelijk aan welk concert je wilt bijwonen op welk tijdstip. In het geval je meer dan één kaart bestelt dan geef je aan of je een huishouden vormt met de andere persoon/personen.

Het bedrag graag overmaken naar: NL89INGB0008198798 t.n.v. Stichting Het Jisper Concert o.v.v. je voor- en achternaam. 

I.v.m. de vakantie ontvang je pas eind augustus een bevestiging. De reserveringen worden behandeld op datum van ontvangst.

Abonnementen

De abonnementhouders van afgelopen seizoen (2019-2020) willen we graag tegemoetkomen in de kosten omdat de laatste twee concerten zijn geannuleerd. Wij bieden een korting van € 25 op het abonnement voor de nieuwe programmering. Het abonnement kost dan € 95* i.p.v. € 120.

Voor nieuwe abonnementhouders kost het abonnemt € 120.

Bestel je abonnement door te mailen naar reserveren@concertjisp.nl. Vermeld dat je een abonnement hebt gehad voor het seizoen 2019-2020. Het bedrag graag overmaken naar: NL89INGB0008198798 t.n.v. Stichting Het Jisper Concert o.v.v. je voor- en achternaam.

Je geeft duidelijk aan op welk tijdstip je de concerten wilt bijwonen. In het geval je meer dan één abonnement bestelt dan geef je aan of je een huishouden vormt met de andere persoon/personen. 

Tijden van de concerten

1e optreden: 16.30 uur tot 17.30 uur
2e optreden: 20.00 uur tot 21.00 uur
De deur opent een half uur voorafgaand aan het concert.

Mocht je met meerdere mensen tegelijk aankomen dan wacht je buiten de kerk op 1,5m afstand van elkaar. De kaarten zijn al betaald en het aantal bezoekers is beperkt dus wij verwachten dat er geen rij komt te staan.

Aantal mensen per concert

Per optreden mogen wij volgens de richtlijnen 40 tot 50 bezoekers verwelkomen. Dit is exclusief de musici en de vrijwilligers. Het aantal uit te reiken kaarten is afhankelijk van het aantal bezoekers dat komt met huisgenoot. De zitplaatsen bevinden zich op 1,5m van elkaar. Bezoekers die met elkaar een huishouden vormen, kunnen bij elkaar zitten. Dit gaat op basis van vertrouwen. Wij kunnen niet controleren of bezoekers tot hetzelfde huishouden behoren.

Om te voorkomen dat bezoekers door elkaar heen lopen, wijzen wij een plaats toe. Dit betekent dat het niet mogelijk is om zelf een stoel te kiezen, je zitplaats zal ter plekke worden aangewezen door onze medewerkers.

Pauze en drankjes

Tijdens de twee concerten is er geen pauze. Voorafgaand aan de optredens serveren wij geen dranken.

Schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak van de kerk, zorgen wij voor een intensieve schoonmaak van contactoppervlakken, zoals deurknoppen, trapleuningen en liftknoppen. Na afloop van het eerste optreden reinigen wij de armleuningen van alle stoelen en banken met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Toilet

Het toilet is open.  Natuurlijk verwachten wij dat iedereen voldoende afstand te bewaard tot elkaar. Wij zullen hier extra op letten. Handen kunnen gewassen worden met desinfecterende zeep en papieren wegwerphanddoekjes. Ook is er desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig om – indien gewenst – zelf de wc te kunnen reinigen.

Garderobe

De jassen neem je mee de kerk in. De kapstok wordt niet gebruikt.

Slotapplaus

We vragen onze bezoekers om tijdens het slotapplaus niet op te staan. Wij verzoeken je  te blijven zitten totdat u op aanwijzing van de vrijwilligers de kerk kan verlaten.

Napraten

Wij verzoeken je na het concert te blijven zitten totdat je op aanwijzing van onze vrijwilliger de kerk kan verlaten. Je verlaat de kerk via een duidelijk aangegeven eenrichtingsroute. Je dient het gebouw direct te verlaten, helaas is het niet mogelijk om nog even in het gebouw na te praten.

Gezondsheidsklachten

Bij het kopen van een concertkaart gaan bezoekers akkoord met onze hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Volgens de RIVM-richtlijnen worden bezoekers geacht thuis te blijven bij gezondheidsklachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging. Onze medewerkers zullen bij de ingang van de kerk een controlegesprek voeren met bezoekers om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Als de gezondheid van een bezoeker naar inschatting van een van de vrijwilligers op de dag van het concert een risico oplevert, zal toegang tot het gebouw geweigerd worden.

Als je gezondheidsklachten hebt op de dag van het concert, dan kan je tot 12.00 uur op de dag van het concert kosteloos annuleren. Bel naar Schelte Hodel, 06-1289 5024

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief! 

Je ontvangt een mail om de inschrijving te bevestigen.